March 9, 2021

“Nga Karakteri Më Pëlqen Më Shumë Gjoksi Yt”, Konkurrenti Jep Deklaratën E Fortë Në Takimin Me Bukuroshen (Video)

Në emisionin “Përputhen” çdo ditë ka surpriza dhe të papritura nga konkurentët dhe takimet që zhvillojnë me njëri-tjetrin.Ditën e sotme ishte takimi i Arjonit dhe një ndër vajzave të reja,Ana Kaurit.Takimi i zhvillua pranë një liqeni / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

dhe për asnjë moment nuk munguan komplimentat mes të dyve për pamjen fizike.Gjatë bisedës,Ana tregoi se e kishte ndjekur Arjonin që në fillim dhe i pëlqente pamja e tij fizike dhe stili i tij.Ndërkohë kur Ana e pyeti Arjonin se çfarë / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë