March 6, 2021

Moderatores së njohur i ndodh e papritura , i d.el gjoksi gjigand mes emisionit (Video)

Moderatores i ndodh e papritura , i del gj0’ksi gjigand mes emisionit (Video).Padyshim qe emri i saj eshte nje nder eksponentet kryesor te estrades shqiptare , ajo te gjithe i ben per vete dhe din qe gjithmon te jet protagoniste e / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

rrjeteve sociale , mirepo moderatorja shqiptare kesaj rradhe u be top tema e te gjithe mediave roze , pasi qe asaj i ndodhi gj’ema e papritur , ku ne mes emisionit i del gj0’ksi gjiigand i saj / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë