February 28, 2021

Melisa e “Për’puthen” cmend rrjetin: Po të isha po.rn.ostare do të isha shumë… (VIDEO)

Melisa, tashmë e njohur për shkak se është pjesë e emisionit më të ndjekur shqiptar “Për’Puthen”, ka habitur mbarë opinionin publik me deklaratën e saj. Vajza që studion për mjekësi dhe që ka pasion baletin në një video live që ka bërë / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

në llogarinë e saj të “Instagram” ka thënë se nëse do të ishte por n ost are do të ishte shumë e pasur.Më konkretisht, kjo e fundit tha se:Po të isha p or no stare do isha super e pasur”/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë