February 27, 2021

“Më hapi kamerën dhe më tha që ishte…”, emigranti shqiptar “çmendet” nga vajza (FOTO)

Ndoshta rrjetet sociale janë treguesi më i mirë se cili është temperamenti i një shoqërie, duke shpalosur vlerat dhe anti vlerat e saj. Shpesh shikojmë biseda nga më të çuditshmet që bëhen mes të njohurve dhe të panjohurve për tema të / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

ndryshme.Një emigrant shqiptar në Gjermani i ka shkruar një vajze që ka hasur në rrjetet sociale dhe ka filluar të njihet me të më tepër dhe në bisedë e sipër i ka kërkuar që të flenë bashkë, por vajza, me banim në Milano, i ka kërkuar / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë