March 2, 2021

Këtë askush nuk e priti nga Merkel për Kosovën, Ja çka vendosi ajo për vizat

Shpresat se do të liberalizohen vizat gjatë pjesës së dytë të këtij viti ishin shtuar jashtëzakonisht shumë, meqë me presidencën e Bashkimit Evropian është duke udhëhequr Gjermania e kancelares Angela Merkel. Megjithatë, një gjë e tillë / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

vështirë se do të ndodhë, pavarësisht përkrahjes së fortë gjermane. Të paktën në takimin e Këshillit Evropian që do të mbahet gjatë 15-16 tetorit kjo temë s’është fare në agjendë të diskutimeve. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë