March 8, 2021

Ju Vjen Goja Erë Te Rende? Ja S’i Të Shpetoni Njëherë E Përgjithmonë Nga Ky Problem

Një nga shkaqet kryesore të erës së keqe të gojës është shtresa ngjitëse që formohet tek dhëmbët. Dhe uhqimi i ngelur mes dhëmbëve i shtohet problemit. Të gjithë duhet ta lajmë dhe pastrojmë gojën me fill të paktën dy herë në ditë.ShikoFOto/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

E shtresa që formohet normalisht rreth gjuhës, mund të jetë ambient shumë i përshtatshëm për baktere që sjellin erë të keqe të gojës. Për t’i pastruar, fërkoni me lehtësi gjuhën me furçë. Nëse mendoni se furça është shumë e ashpër, apo shumë e madhe për të arritur pjesën e mbrapme të gjuhës,/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë