March 9, 2021

Emocionuese! Një Vogelush Tenton Të Këndojë Si Céline Dion, Pas Disa Sekondash Gjyqtarët Ngrihen Në Këmbë(Video)

E pabesueshme!!! Kur një 13-vjeçar i t urpshëm i quajtur Abu, doli në skenë në programin televiziv belg “The Voice Belgien”, ishte shumë i ngazëllyer dhe ndjeu gjithë peshën e mbi shpatullat e tij, pasi ai kishte zgjedhur / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Ka zëra të mrekullueshëm që na kanë joshur gjatë viteve, por Céline Dion qartë meriton një nga vendet e para, për shkak të talentit të saj të madh.Kur Abu zgjodhi të këndonte ” My Heart Will Go On”, pjesë e filmit hit “Titanik”, të paktë ishin ata që menduan se ai mund ta interpretonte këngën po aq mirë sa e jashtëzakonshmja Céline./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë