March 2, 2021

Doktoret Japin Lajmin E Keq: Ja Çfarë Ju Ndodh Nëse Nuk Kryeni Marrë Dhënie 2 Herë Në Javë

Një nga kënaqësitë më të mëdha të jetës është të bësh dashuri dhe nuk ka dyshim për këtë. Me të vërtetë duket se bërja e dashurisë është e mirë jo vetëm për mendjen, por edhe për trupin.ShikoFotot/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Kjo nuk është e re, por ajo që pak njerëz dinë është se cilat janë pasojat nëse nuk bëni dashuri ose nuk bëni shpesh. Kjo nuk do të thotë se ajo duhet të bëhet një mendim fiks apo një obsesion, por sipas ekspertëve do të ishte mirë të liroheni nga pasioni të paktën dy herë në javë. Sot ne duam të përqendrohemi në efektet e mungesës së këtij aktiviteti në shëndetin fizik dhe mendor të secilit prej nesh. Këtu janë 8 problemet shëndetësore që mund të ndodhin nëse nuk bëni dashuri të paktën dy herë në javë./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë