March 7, 2021

“Do Me Gatuash Mua, Sdo Dalesh Nga Shtepia”, Bleona Tregon Arsyen Qe E Detyroi Te Ndahej Nga Miliarderi Shqiptar(Foto)

Bleona Qereti është nga ato personazhe që gjithnjë ka ditur që të tërheqë vëmendjen dhe të marrë sytë e publikut.Edhe pse shpesh është kritikuar për zhv eshjen e saj të tepruar hera-herës, ajo vlerësimet që mënyrën e drejtpërdrejtë/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

E pyetur nëse do bashkohej përsëri me të, Bleona ka dhënë një përgjigje të prerë: “Jo, nuk kam ndërmend të kthehem me të, pasi, gjërat kur mbarojnë-mbarojnë. Ai është prapë në jetën time, por, në një tjetër formë, që futet brenda idesë së “familjes”./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë