March 6, 2021

Djali nga Kukësi flet hapur fare dhe i tregon të gjitha: Ajo qau kur i bëra këtë gjë në shtrat…!

Historitë e rotike që ndahen me lexuesit janë shpesh herë edhe leksione se për çfarë duhet pasur shumë kujdes kur eksperimentoni në in.timitet. Kjo është historia e rrëfyer. Një djalë nga Kuksi ka treguar historinë e tij.Ai tregon:“Hi / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

njerëz, si ju ka lali gjithëve? Jam 24 vjeç kuksian, ama punoj si ma i miri në Londër. Jeta më ka buzëqeshur, po ashtu edhe me femrat më ka ecur vaj qysh adoleshent.EKSKLUZIVE vetem ti mund / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë