February 27, 2021

Dëgjuan zhurma brenda pemës dhe thlrrën poIicinë, nuk do ta besoni cfarë gjetën! (VIDEO)

Kafshët janë pjesë e planetit tone dhe si te tilla duhet ti respektojmë dhe ti ndihmojmë pasi aftësitë e tyre ne shumë gjera janë te mangëta./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Një preson dëgjon disa kIithma te cilat vijnë nga pylli i afërt me shtëpinë e ti, ai njofton policinë.Shumë shpejt policia vjen ne vendin e ngjarjes, ata fillojnë te thyen lisin dhe brenda ti ishte një arushë e vogël/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë