March 2, 2021

Ç’kanë menduar gratë pas se.ksit me dikë me p.enis të vogël

Një debat i lashtë sa vetë jeta: pe.nis i madh apo i vogël? Në fund të ditës përgjigja është kaq relative, sa ky diskutim tingëllon fare i kotë. Gjithsesi, nëse jeni kureshtarë të dini ç’mendojnë gratë që kanë provuar se.ks / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Ishi im e kishte të madh, por se.ksi ishte i mërzitshëm dhe shpesh nuk dinte të performonte mirë. I dashuri im i ri nuk e ka aq të madh, por se.ksi është gjithmonë i paparë, ek.situes dhe argëtues./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë