March 4, 2021

A e keni ditur sa vite diferencë kanë Meda dhe bashkëshortja e tij Lulja? (FOTO)

“Dashuria nuk njeh moshë” është shprehja e cila më së miri përshtatet edhe në disa nga çiftet e estradës shqiptare./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Ka qenë dashuria ajo e cila ka mbajtur bashkë këto çifte, pavarësisht diferencës së madhe në moshë tek disa prej tyre.Meda sot si 40 vjeçar është baba i katër fëmijëve i cili duket i lumtur pranë tyre dhe gruas Luljetës./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë