February 25, 2021

(Video) U martua me djalin e gazetarit të njohur shqiptar, vajza nga Kuba jep një mesazh të madh: Do e lija punën të kujdesesha për vjehrrën dhe vjehrrin!

Thuhet se një shoqëri shihet sa e emancipuar është nga mënyra se si sillet me moshat e treta apo me fëmijët. Shoqëria shqiptare vjen nga një mendësi ku lidhjet farefisnore janë shumë të ngushta, e akoma më të ngushta ato familjare./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Marlise Sanchez Torres: Në vendin tim nuk jemi shumë për të dërguar prindërit në azil. Ne jemi një familje gjigande, jemi 7 fëmijë dhe të gjithë bashkë i kemi organizuar gjërat për t’u kujdesur. Ne kemi folur si familje dhe normale që babi do rrijë me ne, e njëjta gjë dhe këtu. Prindërit janë të rinj dhe kujdesen edhe për ne, prandaj jemi së bashku sepse nesër do kujdesemi ne për ta./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë