March 4, 2021

‘Tani do më njohin kush jam’, shp ërtheu në lot kur e ele minoi Saimiri nga emisioni, Kleas nuk i del e keqja

Dy nga 18 konkurrentet e “Love Story” nuk morën trëndafil nga Saimiri mbrëmjen e djeshme, duke përfunduar kështu rrugëtimin në këtë reality show. Njëra prej vajzave ishte Klea, e cila nuk mundi t’i mbante emocionet dhe shpërtheu në lot pas vendimit të Saimirit./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Njerëzit e mirë sa herë i sprovon Zoti dhe gjithmonë pas shiut del diell! Kush më njeh e di mirë se kush jam ndërsa kush jo marrin vendime të shpejta. Tani do më njohin më mirë se kurrë e do ta kuptojnë që unë nuk ndalem sepse femrat me karakter guxojnë e kurrë nuk ndalojnë!”, shkruan Klea./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë