March 6, 2021

Solli në jetë një vajzë të shëndetshme pak ditë më parë, vd es nga koronavirusi nëna e tre fëmijëve

Solli në jetë një vajzë të shëndetshme pak ditë më parë, vd es nga koronavirusi nëna e tre fëmijëve

Një lajm tra gjik vjen nga SHBA-ja, ku një nënë e tre fëmijëve ka vde kur një javë pasi ajo solli në jetë një vajzë të shëndetshme.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive