February 28, 2021

Si do të jenë udhëtimet me avion pas karantinës? Dalin projektet e para, me ndarjet me xham

Si do të jenë udhëtimet me avion pas karantinës? Dalin projektet e para, me ndarjet me xham

Së bashku me rimëkëmbjen shumë pyesin veten se si do të udhëtojnë pas koronavirusit në avione apo në linjat e transportit publik.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive