February 25, 2021

Shqyèn derèn e mörgüt dhe e gjen…gjallë. O Zot, ja historia trönditèse e disa ditëve me pare

Një imam ne Tirane ka rrefyer ne rrjetet sociale nje histori t.ronditëse. Sic i ka rrefyer një besimtar mysliman, imami rrëfen se ai kishte pasur nënën sëmurë dhe e kishte shtruar në spital në gjendje shumë të rëndë./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Pasi mjekët i kishin thënë të shkonte të merrte disa ilaçe në farmaci, ai ishte vonuar më shumë se gjysmë ore. Pasi ishte kthyer në spital, mjekët i kishin deklaruar se e ëma kishte ndërruar jetë si shkak i k.oronav.irusit dhe e kishin dërguar në m.org.Postimi i plotë i Ervin Metit:SubhanAllah, O Allah na ruaj! Dje më vizitoi një vëlla i mirë besimtarë që jeton në Tiranë, gjatë bisedave më pikëlloi një ngjarje që kishte ndodhur në Shqipëri të cilën ma tregoi dhe duke qënë se më tha është 100% e vërtetë, vendosa ta publikoj!/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Kishte pas qënë një njeri me pozitë, dhe nëna e tij ishte sëmurë në gjendje të rëndë. E kishte pas marr nënën e tij dhe e kishte dërguar në Spital, mjekët i kishin thënë që të merrte disa gjëra në farmaci, dhe si shkak i një pune kishte pas vonuar për 30-40 min. Kur kthehet në spital i pyet mjekët se si është nëna, mjekët i thonë se nëna ka vdekur si shkak i infektimit me covid-19. Djali i merzitur per vdekjen e nënës dhe i nervozuar nga fakti se ishte i bindur se nëna e tij nuk kishte qëne e prekur me covid porse kishte pas pasë probleme me Hipërtensionin./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë