March 4, 2021

Përhajr Na Koft: Nga e Hënia Nuk Ju Duhen Viza Pune Për Në Gjermani, Mjafton Të Plotësoni Vetëm Këtë Kusht!?

Përhajr Na Koft: Nga e Hënia Nuk Ju Duhen Viza Pune Për Në Gjermani, Mjafton Të Plotësoni Vetëm Këtë Kusht!?/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Tashmë nuk do t’ju duhen më viza pune për të qëndruar nëGjermani, por veç një kontratë pune.Partitë e koalicionit në Gjermani kanë rënë dakord për një projektligj tëri për të lehtësuar mundësitë e emigrimit për punëtorët e vendeve jo anëtare të BE,njoftuan sot paradite mediat vendase atje.Ministria e Brendshme, e Punës dhe ajo Ekonomike ranë dakord për rregullat e reja, pas një kompromisi të tetorit,duke i dhënë fund mosmarrëveshjeve Brenda koalicioni / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë