March 4, 2021

Gruaja në hall të madh: Fqinjët e bëjnë para syve të mi, pom kojtët se jom beqare

Këtë pyetje ka shtruar një grua dhe një nënë në rrjetin social “Mumsnet”./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Ajo ka treguar se nga dritarja e xhamit të saj ka parë një çift të ri teksa kryenin marrëdhënie në banjon e banesës së tyre përballë. Gruaja, tregon se ka një fëmijë 8 vjeç dhe ka frikë se edhe ai do shikojë skenën e papërshtatshme. Kështu, ajo shtroi pyetjen ne rrjetin social duke kërkuar një mendim./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Sugjerimet në fakt kanë qenë të ndryshme. Disa i thoshin që ti linte të qetë fqinjët. Të tjerë sugjeruan që ti takonte e t’ua thoshte shqetësimin, ndërsa të tjerë shkruan se duhet ti fuste një letër anonime nën derën e fqinje, ku ti shpjegonte situatën./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë