March 4, 2021

Elvis Naçi dhe Halil Kastrati jan ‘Qena’ dhe turpi i gjithë shqipëtarëve por njerëzit si njohin

Elvis Naçi dhe Halil Kastrati jan ‘Qena’ dhe turpi i gjithë shqipëtarëve por njerëzit si njohin./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Pas deklaratave të saj, është zhvilluar një bisedë me Halil Kastratin, i cili tregon se paraprakisht merr lejen e kujdestarit ose familjes për ekpozimin e fëmijëve, ndërsa për Ikballe Hudutin thotë se “është mendimi i saj”. “Nuk i kam pa deklaratat e saj, mi kanë dërgu disa shokë, por nuk i kam pa edhe me i pa nuk kam kohë të merrem me atë”, tha Kastrati të dielen. Tutje ai thotë se nëse Ikballe Huduti ka ndonjë mënyrë apo formë tjetër të bamirësisë le të vazhdojë./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Ndërsa, Huduti Berisha ka deklaruar se duhet matur veprimet sepse sipas saj veprimet mund të lëndojnë më shumë se ndihma.
‘’Është e turpshme me ua kallxu fytyrat e njerëzve. Shko e fotografo shtëpitë. Halil Kastrati e Elvis Naci kanë kriju inferioritet me ata fëmijë. Teologu e ka vendin në xhami, e jo nëpër fonadacione. Fondet të mos shkojnë në duar të hoxhollarve”, ka thënë ajo në RTV Dukagjini. ‘’Ata e kanë shpërblim prej Zotit, por duhet të maten veprimet, sepse veprimet të lëndojnë më shumë se sa ndihma’’, ka thënë ajo./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë