February 27, 2021

E rende! Koronavirusi i merr jetën 25-vjeçari në Greqi, mediat: Nuk vuante nga asgjë

Një 25-vjeçar nga Serresi në Greqi ka humbur jetën mëngjesin e sotëm për shkak të koronavirusit duke u bërë kështu vik tima më e re e pandemisë në këtë vend./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Theodore Pavlidis, ndërroi jetë pas komplikacioneve të shkaktuara nga koronavirusi edhe pse nuk kishte sëmundje të tjera shoqëruese dhe mediat greke raportojnë se ishte mjaft i shëndetshëm.Greqia është duke u përballur me një valë të dytë të egër të pandemisë, e cila ka vendosur në vështirësi të madhe spitalet e vendit / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë