March 8, 2021

E la vallëzimin, Kallashi bëhet ushtarja e parë femër në Ushtrinë e Kosovës! Ja si po duket ajo!

Valltarja sensacionale ka vënë në kokë kapelën me stemën e UÇK-së, e në gjoks mbanë një re vole si aksesor. Imagjinoni sikur Kallashi të bëhej pjesë e Ushtrisë sonë./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Kallashi dikur ishte personazhi më i përfolur i shoubizit vendor. Dalja e saj në sk enë shka ktoj shumë reagime, pasi kishte opinione pro dhe kundër. Kallashi ende është aktuale, ndonëse impakti i saj nuk është ai i dikurshmi. Ka shumë diskutime në lidhje me atë se ku është e çfarë po bënë.Epo, ushtare si kjo vështirë se mund të ketë mé póshté ndíqní fótót e Kallashit./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë