March 2, 2021

Duke fotografuar trupin nga afër Arbenita i tregon strijat në bark

Është njëra nga modelet më të kërkuara dhe të njohura ndërkombëtarisht, por që në Kosovë më shumë është bërë e famshme si e dashura e reperit Fero./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Duke dashur që të jetë e adhuruar nga pu.bliku për atë që është , së fund.mi ka pu.blikuar një imazh të stomakut ku vërehen qartë strijat.Bukuroshja duke u para.qitur reale, ka arritur të fitojë simpati edhe më të madhe duke pasur kome.nte nga më të ndryshmet për këtë guxim./Kosovarja// 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë