February 27, 2021

25-vjeçarja shet vajzën e saj të porsalindur për të blerë një palë çizme që kushtonin më shumë se 3 milion lekë: A ke zemër?

Një nënë 25 vjeçe është kapur në Rusi duke përpjekur të shesë foshnjën e saj të porsalindur në mënyrë që të mund të blinte një palë çizme të reja./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Luiza Gadzhieva reklamoi vajzën e saj të vogël në tregun e zi. Ajo mori 3000 euro për vajzën e saj. Luiza e do rë zoi vajzën e saj në një kafene.Gadzhieva më parë i kishte thënë motrës së saj se çizmet që kushtonin 3000 euro do t’i blinte pasi të shiste vajzën e saj. Por pasi ajo i kishte treguar këtë motra kishte lajmëruar pol icinë.
Dhe në kafenenë ku ajo dorëzoi vajzën e saj ishte dhe po licia dhe ata ndërhynë në kohë. Ajo nuk donte t’ia dinte fare se në duart e kujt mund të binte vajza e saj e vogël./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë