March 7, 2021

Si nuk ka pasur shpirt se ishte yll e bukur? 33-vjeçari i merr jetën gruan në sy të vajzës së vogël sepse ajo i mori…

Andrew Charles Beard i ka ma rrë jet ën gruas së tij 24 vjeçe. 33-vjeçari ka thënë se është pen duarAi ka thënë se është penduar dhe se e ka bërë këtë gjë sepse ajo i kishte marrë kujdestarinë e vajzë së vogël. Kjo ngjarje e rëndë ka ndodhur / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

në 2 tetor në Teksas në Amerikë.”Metro” raporton se burri 33-vjeçar e ka treguar vetë se çfarë ka bërë. Ai ia ka marrë jetën gruas në sy të vajzës së vogël dhe që ajo mos ta kuptonte se kush ishte, ai kishte vendosur maskë dhe mjekët të / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë