March 6, 2021

Parashikimi i frikshëm nga shkencëtari italian: Më 21 dhjetor do të ndodh fundi i botës

Nëse keni menduar Kövid-19, trazirat në vende të ndryshme, karkalecat, shpërthimet vullkanike dhe uraganët sinjalizuan fundin e botës- ju mund të keni të drejtë!Parashikimi i ndodhur në kalendarin Mayan se fundi i botës do të ndodhte më 21 / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

dhjetor të 2012, rezultoi i gabuar. Por ekziston edhe një teori tjetër që ai mund të jetë lexuar gabim/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë