March 9, 2021

O Zot Mba Dorën Në Itali Stuhi Me Borë Dhe Breshër, Uji Ka Marrë Para Makina Dhe

Një stuhi e fuqishme ka goditur disa qytete në Itali. Për shkak të kësaj stuhie u regjistruan dëme të mëdha në qytete si Verona, Vicenze dhe Padova.Sipas mediave italiane stuhia solli erë të fortë, reshje të dendura shiu dhe breshëri, ku u / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

shkatërruan qindra pemë e makina, ndërsa disa prej rrugëve janë pushtuar nga uji./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë