February 28, 2021

“Më jep leke ose t’i nxora fotot”/ I martuari me 3 fëmijë kë.r.cënon të dashurën nga Tirana që zuri në Gjermani

Kjo është historia e D. N, një grua e dashuruar me personin e gabuar për të cilin br.aktisi bashkëshortin dhe deklaroi publikisht lidhjen me SH. H, një 40-vjeçar nga Kosova.Por kur D. N kuptoi se po shfrytëzohej prej tij, pikërisht në / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

shtetin gjerman ku ishte zhvendosur bashkë me djalin e mitur, ajo i dha fund lidhjes. Një vendim pas të cilit ajo nuk priste pasoja, megjithëse ky parashikim i gruas ishte shumë larg asaj që i ndodhi/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë