February 27, 2021

Makina merr para nënë me gjithë karrocën ku ishte djali 3 vjeç/ Ajo jep shpirt në vend, për të birin ndodhi mrekulli s’do e besoni dot kush e shpëtoi

Aksi dentet janë një ndër shka qet kryesore që njerëzit humbin jetën. Një ak sident i rëndë raportohet se ka ndodhi në Chemnitz në Gjermani.Një makinë ka marrë para një grua 39 vjeçe dhe karrocën ku ishte edhe djali i saj tre vjeç. Makina / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

drejtohej nga një 72-vjeçar.Ai nuk e kishte parë gruan kur po kalonte rrugën dhe i mori ata para. Gruaja ka humbur jetën në vend./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë