March 6, 2021

Lidhi Kurorë Me Vajzën 50 Vite Më Të Re Dhe Nuk I La Gjë Pa Blerë, Flet Ish-Myftiu Shqiptar: Ato Fjalët Që Më Thanë Nuk I Meritoj…

Ish-kreu i Bashkësisë Fetare Islame (BFI) Sulejman Rexhepi, në një intervistë për TV21 ka folur për gjendjen dhe zgjedhjet në BFI.Ai tha se nuk e ka merituar të shkarkohet në mënyrën që u shkarkua, duke shtuar se personat që e shkarkuan/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotëdyshimta.

Në deklaratën e lexuar nga myftiu i Gostivarit, Shaqir Fetahu, thuhet se Rexhepi u shkarkua nga detyra për shkak të shkeljes së Kushtetutës së BFI-së, respektivisht nenit 36./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë