March 4, 2021

Lajme Te Mira/Aplikimi Për Vizat, Ambasada Gjermane Jep Lajmin E Rëndësishëm Për Te Gjithe Shqiptarët Qe Duan Te Ikin Ne Gjermani

Por numri i aplikimeve, që përpunohen çdo ditë, do të re duktohet pasi jemi ne kohe pa ndemie dhe qe te jemi te kujdesshem./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Prej ditës së hënë, datë 23 në ntor, Sektori i Vizave dhe Pashaportave është sërish i hapur. Por numri i aplikimeve, që përpunohen çdo ditë, do të re duktohet. Për pa sojë do të ketë detyrimisht shtyrje të orareve dhe datave të aplikimeve./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë