March 5, 2021

“Jam dhe unë i virgjër”/ Mevlani lë pa fjalë Sindin, vajza braktis takimin: Ti qenke për gjynaf

Edhe pse takimi mes Sindit dhe Mevlanit shkoi mjaft mirë, një episod në momentet e fundit të saj, ndryshoi komplet rrjedhën e asaj që ishte ndërtuar më herët.Batutat e bëra nga Mevlani, u konsideruan si të tepruara nga Sindi, e për këtë / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

arsye ajo kërkoi nga djali që të jetë më i përqendruar në bisedë.Mevlani i tha se ka edhe ai diçka të përbashkët me të, pasi edhe ai është i vir gjër/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë