March 4, 2021

Gjyshja 63-vjeçare që po çm.end djemtë e rinj me trupin e saj të palestruar

Lesley Maxwell edhe pse është një gjyshe 63-vjeçare, por ka një trup për t’u patur zili. Lesley punon 5 herë në javë në një palestër dhe ka fituar rrethy 30 tituj në garat e fituesit./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Ajo shprehet se trupi i saj i bonifikuar e ndihmon të ketë shumë sukses me meshkujt më të rinj. Tani është një trajnere personale dhe një profesioniste fituesi./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë