February 28, 2021

(FOTO) FITON 70 MIJË DOLLARË NË VIT PA PUNUAR FARE, STUDENTJA TREGON MËNYRËN E ÇUDITSHME

Një studente mjekësie fiton 70 mijë dollarë në vit dhe kjo falë këmbëve të saj. Sweet Arches, 28 vjeç nga SHBA, publikon foto të ndryshme të këmbëve të saj në rrjete sociale dhe merr kërkesa të veçanta.E reja ka 106 mijë fansa në Instagram, 25/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

mijë në Twitter dhe merr 50 deri 100 kërkesa në ditë nga klientë, të cilët duan foto të këmbëve të saj në ujë, duke shkelur në petale apo kërkesa të tjera shumë të çuditshme./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë