February 27, 2021

“Dëshira E Fundit”, Historia Që Po Rrë Qeth Rrjetet Sociale

Pak orë para se të ek zek utohej, një i burg osur i kërkoi rojes një laps dhe një letër për dëshirën e tij të fundit. Pasi shkroi për disa minuta, i tha rojes, të lutem, t’ia / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Në letër shkruhej:Nënë, besoj se nëse do të kishte më shumë drejtësi në këtë botë, edhe ti duhet të gjy koheshe bashkë me mua. Ti je po aq fajtore sa edhe unë për jetën time të mjerueshme! A të kujtohet nënë, kur e/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë