March 4, 2021

Burri I Kushërirës Më Kapi Në Terr M’bëri Të Paimagjinueshmen Me Mua…

Një vajzë tregon se bashkëshorti i kushërirës së saj e ng.acmon. Vajza thotë se gaboi që i ktheu puthjen dhe se tani ndihet fajtore karshi kushërirës së saj. H/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

“Përshëndetje, jam një vajzë 20 vjeçe. Burri i kushërirës time është 30 vjeç, kurse kushërira është 25 vjeçe dhe ata të dy kanë 1 fëmijë të vogël, të porsalindur. Me kushërirën edhe pse kemi diferencë moshë kam qenë që e vogël shumë / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë