March 9, 2021

Befason 42 vjecarja kërkon burrë tek Tv KLAN: Jam nga Tirana, jam e vi*gjër kam jetuar me mamin e dua për shtëpi burrin!

Vera, një 42-vjeçare nga kryeqyteti kërkoi në emisionin “Aldo Morning Show” një njohje. E pyetur nëse ka patur lidhje më parë, Vera tha se nuk ka patur asnjë lidhje më parë dhe se ka jetuar gjatë gjithë kohës me të ëmën. Ajo tha se ka patur / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

disa raste, por theksoi se ata nuk ishin të interesuar për diçka serioze./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë