March 4, 2021

17-Vjeçarja Shqipëtare Habit Grekët Me Talentin E Saj, I La Të Gjithë Pa Fjalë

Shqipëria është e mbushur me talente, disa prej të cilëve edhe mund të jenë la rguar nga trojet tona për rrethana nga më të ndryshmet./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Këtë e ka treguar së fundmi dhe 17-vjeçarja e quajtur Jo dy Lu lati e cila ndodhet në Gr eqi. Ajo ka konkurruar në konkursin muzikor “X Fact or Gre ece” dhe ka mahnitur jurinë dhe publikun me zërin e saj. Jo dy ka kënduar këngën “You know I’m no good” nga A my Win eho use dhe ka treguar se është shqiptare gjatë prezantimit të saj./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë