March 8, 2021

VIDEO – E MOSHUARA SHTYP 25-VJEÇAREN, QYTETARËT LËVIZIN MAKINËN

VIDEO – E MOSHUARA SHTYP 25-VJEÇAREN, QYTETARËT LËVIZIN MAKINËN / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Një video dr.amatike është duke qarkulluar me shpejtësi në media sociale. Në të shihen një grup kalimtarësh duke ngritur heroikisht një Mercedens Benz, pasi një këmbësore ishte zënë nën të. Ngjarja ndodhi në Manhattan të SHBA-së orët e vona të së dielës shkruan Daily Mail. Kalimtarët bashkuan forcat dhe arritën me shumë vës.htirësi ta nxirrnin gruan prej aty. Fill pas kësaj në vendngjarje arrin një ambulancë e cila e dërgon me shpejtësi të renë në spitalin lokal Bellevune./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë