February 25, 2021

Specialja zbulon diçka që nuk ishte ditur më parë: Hashim Thaçi ishte intervistuar vitin e kaluar në Hagë

Specialja zbulon diçka që nuk ishte ditur më parë: Hashim Thaçi ishte intervistuar vitin e kaluar në Hagë / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Specialja zbulon diçka që nuk ishte ditur më parë: Hashim Thaçi ishte intervistuar vitin e kaluar në HagëThaçit dhe tre ish-eprorëve tjerë të UÇK’së, i 28 Majit 2020, por që u bë publik tek para tre ditësh, zbulon kohën se kur ish-Presidenti i Kosovës ishte ftuar dhe intervistuar për herë të parë nga Haga./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë