March 6, 2021

Rritje e madhe e çmimit të biletave, mbi 500 € për një drejtim Zvicër – Kosovë

Rritje e madhe e çmimit të biletave, mbi 500 € për një drejtim Zvicër – Kosov / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Por edhe pavarësisht kësaj, kërkesa tradicionalisht është më e lartë në sezonin e festave të vjeshtës gjithsesi. Për pasojë, sipas edelweis “pasi çmimet te ne për të gjitha destinacionet bazohen në ofertë dhe kërkesë, është e qartë se çmimet e fluturimeve për Kosovën janë më të larta”./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Çmimet po rriten edhe në kompaninë tjetër të madhe turistike, Kuoni. Arsyeja për këtë është kërkesa për rezervime afatshkurtra. Për shkak të numrit të zvogëluar të fluturimeve, vendet ngadalë po pakësohen, veçanërisht gjatë fundjavave, thonë në këtë kompani./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë