March 8, 2021

Rastësi E Bukur, Foshnjet Binjake Në Duart E Infermiereve Binjake / FOTO

Rastësi E Bukur, Foshnjet Binjake Në Duart E Infermiereve Binjake / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Lindja e dy vajzave binjake identike në Gjeorgji ishte shumë e veçantë. Ato u pritën në dhomën ku vendosen menjëherë pas lindjes nga dy infermiere binjake Tara dhe Tori.Brannan Williams, babait i të porsalindurave, u gëzua shumë pasi mori vesh se mjeket që po përkujdeseshin për to ishin binjake./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Brannan dhe Rebecca tashmë janë miqësuar shumë me infermieret binjake madje ato pohojnë që herë pas here i kërkojnë këshilla se si të rrisin fëmijët e tyre.Ato shpresojnë që ti tregojnë fëmijëve ditën e veçantë të lindjes së tyre dhe pse jo të takohen me Taran dhe Torin. Familja pritet të dalë nga materniteti brenda disa ditëve./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë