March 2, 2021

Naim Abazi: Tek ne dijetarët si Burdushi nuk vlerësohen, kurse Halil Kastratin e ngritim në qiell

Naim Abazi: Tek ne dijetarët si Burdushi nuk vlerësohen, kurse Halil Kastratin e ngritim në qiell/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

) Këngëtari i njohur, Naim Abazi ka reaguar ndaj njerëzve që e përkrahin humanistin, Halil Kastrati dhe e kritikojnë mjekun popullor, Hysni Peqani i njohur me nofkën, Burdushi../ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë