February 28, 2021

Mesazhi i fortë i Vuçiç: Edhe sikur me çekiç të më godasin, s’e njoh Kosovën

Mesazhi i fortë i Vuçiç: Edhe sikur me çekiç të më godasin, s’e njoh Kosovën / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç është shprehur i gatshëm për të diskutojë për çdo lloj kompromisi për të zgjidhur çështjen e Kosovës, duke shtuar se edhe sikur ta godasin me çekiç në kokë, nuk do të ketë njohje të pavarësisë me forcë. “Jemi gati për bisedime dhe për zgjidhje të vështira, sepse nuk ka zgjidhje të lehta. Ndryshe prej tyre, unë s’mund të luaj me lojën e hedhjes së fajit. Në Prishtinë duhet ta kuptojnë se vetëm kompromisi është zgjidhje ndryshe edhe sikur të marrin një çekiç dhe të më godasin në kokë, nuk do të ketë njohje të pavarësisë me forcë” ja edhe deklarata e tij n’vazhdim. / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë