March 7, 2021

Gazetarja e sportit , Qeqa Krelani: Në Kosovë janë dy lloje të referave, dallavergji dhe amatera

Gazetarja e sportit , Qeqa Krelani: Në Kosovë janë dy lloje të referave, dallavergji dhe amatera / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Gazetarja dhe komentatorja e Radio Kosovës, Qeqa Krelani minuta me parë përmes një statusi në llogarinë e saj zyrtare në ‘facebook’ ka shkruar se në Kosovës janë dy lloje të referave, shkruan Gazeta inFokus.Sipas Krelanit në vendin tonë ka refera dallavergji dhe amatera.Ky status i Qeqës ka ardhur pasi në xhiron e 24-të në Superligë ka pasur shumë pakënaqësi dhe reagime nga klubet për referim / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë