February 25, 2021

Avokati i Speciales: Ky është muaji kur vendoset për aktakuzën ndaj Thaçit e Veselit

E lidhur me këtë, avokati Musa, tha se gjatë muajit tetor pritet të vendoset lidhur me akta kuzën ndaj dy krerëve të UÇK-së./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

“Në bazë të dispozitave lígjore dhe informacioneve që janë publike besoj që gjatë muajit tetor do të vendoset lidhur me akta kuzën, shpresojmë se e njëjta të hidhet poshtë për shkak të mungesës së provave dhe fakteve që e theksova se nuk ka bazë e as prova që mund të vërtetohet ndonjë dy shim i arsyeshëm se presidentit Thaçi dhe Kadri Veseli që anë kryer vepra penale të natyrave të tilla kundër të drejtës ndërkombëtare”, tha ai / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë