March 5, 2021

42 vjecarja kërkon burrë tek Tv KLAN: Jam nga Tirana, jam e vi*gjër kam jetuar me mamin e dua për shtëpi burrin!

42 vjecarja kërkon burrë tek Tv KLAN: Jam nga Tirana, jam e vi*gjër kam jetuar me mamin e dua për shtëpi burrin! / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

42 vjecarja kërkon burrë tek Tv KLAN: Jam nga Tirana, jam e vi*gjër kam jetuar me mamin e dua për shtëpi burrin!Vera, një 42-vjeçare nga kryeqyteti kërkoi në emisionin “Aldo Morning Show” një njohje.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive