March 4, 2021

VIDEO / Dasma E Bujshme, Sheiku Paguan 50 Mi Lion Dollar Dhe E “Lan” Në Diamante Nusen 19-Vjeçare

Princi Arab Sultan Bin Salman, 68 vjeç u martua me një vajzë 19 vjeçare. Çmimi i saj ishte rreth 50 mi lion dollarë. Kishte diamante si dhuratë. Madje, kishte diamante edhe në fustanin e / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Kështuka ndodhur në Emiratet e Bashkuara, ku një sheik 65 vjeçar ka “blerë” nusen e tij dhe dasma nuk ka munguar pa u bërë pjesë e medias ja dhe video / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë