March 5, 2021

Peshonte sa dy elefantë të vegjël bashkë, 28-vjeçari humb 63 kg pasi mjekët i dhanë ultimatumin (foto)

Një 28-vjeçar ka humbur rreth 63kg për 15 javë pasi trajneri i tij personal e ndaloi të merrte ushqim të gatshëm nga bizneset lokale./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Por, pasi doktorët i dhanë ultimatumin që “ose të mbante dietë ose do të vd iste”, Dibsy vendosi që ta merrte situatën seriozisht. Ai po merr tashmë rezultate pozitive pas ndihmës që ka marrë dhe nga trajneri i tij personal, Mike Hind./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë